萝岗,萝岗区,萝岗网,萝岗香雪论坛,萝岗论坛,广州开发区论坛,萝岗网站,广州萝岗,萝岗门户,萝岗新城,萝岗人的家

发新话题 回复该主题

HI,一蚊鸡(新喵)报到 [复制链接]

1楼萝岗橙
    喵,大家好啊,我系一蚊鸡,你地没听错,我真系叫一蚊鸡噶,我知道呢度的规矩,自我介绍啊嘛

未婚男喵,目前体重5.4斤,身长,额,目前已经好长好长、、、、、、、、、

家住柯木塱,至于工作嘛,我卖萌、我牧鸡、我做农夫喵看田,当然我要抓老鼠,我仲曾经被假设性穿越广州城去同德围做特约抓老鼠专家(主人你实在太好想象力了,其实我系被困电视房嗟,我点会舍得离开你呢)

我要低调做喵,高调做事,我要报答当初用一蚊鸡卖我返来的小主人令我有左一个温暖的家

发相系一定要滴,上图咯

2个星期唔够就离开妈妈了,企都企唔稳,又唔识吃饭
主人以为我养唔生添

小主人只鞋曾经系我最爱的“兜”

唔知几时开始,我爱上牧鸡猫呢个艰巨的工作

你地睇我几尽职尽责牧鸡啊

据闻我个样越来越似主人,够晒忧愁

肚饿的时候,我会扮下楚楚可怜

嘿嘿,呢个表情够唔够奸诈啊,咁都俾人偷拍左添

我要做招财喵

HI,大家记住我啦

我系一蚊鸡

本主题由 管理员 htt 于 2012-03-07 20:35:35 执行 设置精华/取消 操作
2楼糯米糍

欢迎新会员一蚊鸡!
3楼梅花

男的还是女的?先让她来个才艺表演
4楼禾雀花

讲到才艺,不得不自夸一下我的百变超级睡姿啦
据闻细路喵的时候我仲可以做到2秒极速训着添啊,哇哈哈哈
咪话我自大啦,有图有真相

首先来个萌爪,据闻D小主人好中意我的喵爪

训觉嘛,当然要忘我啦,话知跌落地,最紧要训得舒服嗟
呢仲境界唔系只只喵都可以做到噶

细细声讲大家知,我梦中太空漫步紧,我的梦想系要做第一只登月的喵

额,询众要求,豪放一次咁多啦,嘿嘿~

平时我好乖好保守滴,其实、、、、、

真噶,我真系好男喵来噶,唔系咁随便噶

其实只要同主人一起,有距抓住我只手,就算训着我都觉得好幸福、、、、、、

主人好锡我,知我怕冻,俾我叹暖炉添,多谢晒啊

嗯,咁温暖,我训下先、、、、、、、

猫兄,你的待遇比我好多了。。。羡慕,嫉妒,恨啊~

只猫咪好瘦啊!是不是主人不给饭吃?

回复楼上,其实我系纵向发展的加长版喵,9个月大,已经好长好长了、、、、、、、、、、

我咁的身型,应该可以做男喵特行下喵步啦,哇哈哈

换个角度,加长版模特喵,系咪好型呢~

喵,我最中意扰下巴,好舒服噶

哼,咪以为我唔知你趁机玩偷拍啊,一边享受一边鄙视你鄙视你~

偷拍啊啦,唔睬你地,哼哼

乜野话,居然要我摆个僵尸喵变身LOOK出来?!不过又真系几僵尸啵,我果然形象百变啊

哎,对你地无语啊,咁来破坏我形象、、、、、

拿,俾个正常靓仔喵样你地睇下啦

哇,睇下,其实我真系好靓仔咯,你地话系咪啦

哈哈,好得意啊。。

我的狗狗唔系我身边了
→∶彩渱侑⑦種顏铯

→∶咜忿莂潒征着⑦種吥茼の噫図

→∶那莪們亽侑凣種顏铯呢

→∶媞俖呮媞單蒓の①種顏铯
发新话题 回复该主题