萝岗,萝岗区,萝岗网,萝岗香雪论坛,萝岗论坛,广州开发区论坛,萝岗网站,广州萝岗,萝岗门户,萝岗新城,萝岗人的家

发新话题 回复该主题

哎,有D人真系5知道点讲好! [复制链接]

1楼萝岗橙

一个前不久加佐QQ既小学同学,之前一直无联系,系知道我系车迷之后,话要买车,咨询下我。距多次明确甘同我讲距有钱买呢个价位既车。你地估下距话要买咩车?注意我同距大家都系知根知底既萝岗人。(提示:我对于距既印象,白痴+傻仔,牛B吹得有点夸张恶心。)
最后编辑EVOLUTION 最后编辑于 2012-03-12 21:50:29
2楼糯米糍

如果你系我会有咩感想啊?宜家人地又话换目标咯,换佐部便宜成两百万过。先300几咋,好鬼死抵既啫。本文纯属虚构,如有雷同,纯属意外。
最后编辑EVOLUTION 最后编辑于 2012-03-12 21:52:52
3楼梅花

哈哈,他和你玩玩而已吧
4楼禾雀花

回复 3楼丝瓜雅子的帖子

距系认真既,已经吹到约我去订车既地步,刚好我果几日5得闲,咪时真系去睇下距点收科过咯。

这回真的碉堡了

懒理人系点样,最紧要自己系点就得啦,何须介意其他人点样讲喈

甘索性楼主你叫距买 劳斯莱斯 啦!呢个牌子D车系公路上牛啊!
人的一生就象在拉屎,有时你已经很努力了可出来的只是一个屁

说不定人家是真发达了呢

回复 6楼为你而改变的帖子

至弊系距久5久就上Q,系我面前晒下命呢。一时又问下你呢部车,一时又话约你去订车,一时又话距求其漏D就够你食一世啦。甘讲野,你觉得烦5烦啊?距晒命5关我事,但系我面前晒命就关我事啦。

回复 7楼lucklive的帖子

你叫距买乜距都话有钱买戛啦!第一次就话拿600个出来买车咯。你点同距讲野戛?无话系萝岗,系广州都无几个够胆话随随便便拿600个出来买车!
发新话题 回复该主题