萝岗,萝岗区,萝岗网,萝岗香雪论坛,萝岗论坛,广州开发区论坛,萝岗网站,广州萝岗,萝岗门户,萝岗新城,萝岗人的家

发新话题 回复该主题

好正啊!!! [复制链接]

1楼萝岗橙
我第一次在车展之外见到这款超级跑车!!:default13: :default13:某天晚上出去逛逛下噶时候居然见到路边噶呢部兰博基尼超级跑车。

jpg(2009-03-27 12:42:34 上传)

最后编辑非诚勿扰 最后编辑于 2009-03-27 12:42:34
2楼糯米糍

系边度啊?!我部车刚好5见左!样貌身型好似呢部!:default9:
3楼梅花

回复 2# zwj 的帖子

呢部我淋5米兄台你5见左既果部模型车仔`:mogutou36: ~~~~~~
.......我爱是油捞饭^^
4楼禾雀花

:mogutou34: 越睇越似啊!我可以确定就系我个部!咩模型呢~~

回复 2# zwj 的帖子

哈哈!!你果部系咪1:99大小噶??系好多精品店都有啊。:default6:

原帖由 zwj 于 2009-3-27 14:06:00 发表
系边度啊?!我部车刚好5见左!样貌身型好似呢部!:default9:

我屋企附近。。。:default14:

系边睇到嘎?#89  我开过喇, 系游戏度姐!

切,分明系我部车。。。:mogutou44:

哟。我屋本来都有部甘噶车噶,乜过系25号唔见左:default9: 。可能系呢部啦。终于比我见翻我噶车咯。

切!个个都争住认系自己部车!分明系我屋企装垃圾嘎车出去倒垃圾!有咩甘好争呢真系!:default18:
发新话题 回复该主题