萝岗,萝岗区,萝岗网,萝岗香雪论坛,萝岗论坛,广州开发区论坛,萝岗网站,广州萝岗,萝岗门户,萝岗新城,萝岗人的家

发新话题 回复该主题

请问各位有无试过相睇吖 [复制链接]

1楼萝岗橙
请问各位有无试过相睇或者比亲戚介绍男仔/女仔吖,你地会唔会抗拒?:default16: (当你地年纪唔系好大,岩岩先读完书,目前系单身既)Ú;­Wú)=rìwww.020lg.com˜ˆfÊûþsÏ
lost
2楼糯米糍

无做D傻野啦.......相睇??除非你自认自己无实力罗.....Ú;­Wú)=rìwww.020lg.com˜ˆfÊûþsÏ
    ONLy  THe  STrΟΝg  suRviVE   
3楼梅花

80年代后的人都比较抗拒相睇啦!一系怕羞,二系不屑,而且坚信真爱会到恰当时候出现,以前就一般由相睇到结婚的,不过而家闪婚闪离一样甘无奈。:mogutou32:Ú;­Wú)=rìwww.020lg.com˜ˆfÊûþsÏ
4楼禾雀花

我无试过,就算有我都5会去。Ú;­Wú)=rìwww.020lg.com˜ˆfÊûþsÏ

2009-03-28 22:08 树型| 收藏| 小 中 大 2 # Ú;­Wú)=rìwww.020lg.com˜ˆfÊûþsÏ
无做D傻野啦.......相睇??除非你自认自己无实力罗.....óAGÆȬÔÊ~www.020lg.com®ä‚Ðo6" Ú;­Wú)=rìwww.020lg.com˜ˆfÊûþsÏ
你话要有实力,但系都要有机会先得咖,当你地身边既朋友/同学个个都一系pair pair果时,得你自己孤零零一个时,唔通你都唔会想,系甘等落去.........................Ú;­Wú)=rìwww.020lg.com˜ˆfÊûþsÏ
lost

我独自去偷欢!!:mogutou42:Ú;­Wú)=rìwww.020lg.com˜ˆfÊûþsÏ

回复 5# Gary 的帖子

我依家米等紧罗.....身边都系一pair pair!甘又点??会出现咖始终都会出现的.....有实力的话(5使去稳都会有人稳你啦)Ú;­Wú)=rìwww.020lg.com˜ˆfÊûþsÏ

原帖由 erkina 于 2009-3-30 21:02:00 发表Ú;­Wú)=rìwww.020lg.com˜ˆfÊûþsÏ
我依家米等紧罗.....身边都系一pair pair!甘又点??会出现咖始终都会出现的.....有实力的话(5使去稳都会有人稳你啦)
Ú;­Wú)=rìwww.020lg.com˜ˆfÊûþsÏ
呢位仁兄,你所讲野只适用于男人身上:default16:Ú;­Wú)=rìwww.020lg.com˜ˆfÊûþsÏ
lost

原帖由 Gary 于 2009-3-30 22:23:00 发表Ú;­Wú)=rìwww.020lg.com˜ˆfÊûþsÏ
原帖由 erkina 于 2009-3-30 21:02:00 发表Ú;­Wú)=rìwww.020lg.com˜ˆfÊûþsÏ
我依家米等紧罗.....身边都系一pair pair!甘又点??会出现咖始终都会出现的.....有实力的话(5使去稳都会有人稳你啦)
Ú;­Wú)=rìwww.020lg.com˜ˆfÊûþsÏ
呢位仁兄,你所讲野只适用于......
我承认有点过于以自我为中心....不过同样地尼点其实系某方面都适用于女仔啊!Ú;­Wú)=rìwww.020lg.com˜ˆfÊûþsÏ

相睇都5错啊,会有靓女的:default21:Ú;­Wú)=rìwww.020lg.com˜ˆfÊûþsÏ
发新话题 回复该主题