萝岗,萝岗区,萝岗网,萝岗香雪论坛,萝岗论坛,广州开发区论坛,萝岗网站,广州萝岗,萝岗门户,萝岗新城,萝岗人的家

发新话题 回复该主题

拍拖OR努力工作? [复制链接]

1楼萝岗橙
都20岁仔咯.....刚开始工作.以为话想努力D稳钱啦!可惜(天妒英才啊) :default29:  始终都无几多个钱...  想话稳翻个女朋友啦.霖翻转头自己都未养得掂自己,讲乜鬼稳女朋友啊.............见到人地个个都一对对甘(M啊  好Q羡慕啊):default10:
          拍拖咖FEEL啊!!!好耐都无见到距啦!!!!!天啊:default28:
    ONLy  THe  STrΟΝg  suRviVE   
2楼糯米糍

打孖上!
3楼梅花

你啊!有钱嘎话5惊稳5到好女仔!先个20岁仔就甘快稳女啦!我妈话30岁之后结婚都未迟!话晒男人四十一枝花嘛!:default20:
4楼禾雀花

等你有女朋友你就知错。:default35:

:default4: 点解男同女有甘大差别,男人三十岁都未拍拖就叫以事业为重,女人三十岁都未结婚就叫卖剩蔗、箩底橙
lost

好好揾钱啦!女仔都中意的上进嘎男人:default26:
我爱萝岗

有女朋友要有好多money先得哦:default22:

20岁,1989年出生,都算80后咯!80后都是这样不脚踏实地的么?:default13:

成日挂住沟女有咩用?:default11:

5米我5塌实啊......事实上好困难啊 成日个脑都系工作工作好闷好辛苦   累死人啦!~!~:default11:   想稳D精神寄托 5想全部精神都系晒工作度
    ONLy  THe  STrΟΝg  suRviVE   
发新话题 回复该主题