萝岗,萝岗区,萝岗网,萝岗香雪论坛,萝岗论坛,广州开发区论坛,萝岗网站,广州萝岗,萝岗门户,萝岗新城,萝岗人的家

发新话题 回复该主题

今年系米流行跳楼同跳桥啊? [复制链接]

1楼萝岗橙
:default4: 好厌闷吖...........一打开个电视就.......日日见(啊边个边个跳楼啊边个边个跳桥):default14: D人系米俾个风暴搞到傻Q佐啊.......日日系甘跳......好好玩噶......:default9: 痴线噶..........拿自己条命来(博出位上电视).........:default11: 一阵又话为情,一阵又为拿道理,一阵又为份工........哎.........伊家D人条命真5值钱:default24: 果D蠢才日日系度做SHOW烦死人喇....:default32: 左住个地球转....:default87: 难到今年真系流行玩自杀啊..........5尊重生命跟本5配做人.......跳楼同跳桥噶人听住我希望你地死佐噶下世做家禽....:default87: 俾人食好过去做SHOW.......我好激气啊:default9:ê¯0qÝ-U,Ôwww.020lg.com¼,er‹LŠ
2楼糯米糍

用不着激气啊。。。其实那些人都是有冤无路诉的人,好惨啦所以才会去跳桥跳楼,你现在生活幸福体会不到那种痛苦,或许你是同情他们,或许你是怒其不争,但他们还是有他们的难处啊!ê¯0qÝ-U,Ôwww.020lg.com¼,er‹LŠ
3楼梅花

回复 2# 人之初 的帖子

:default8: 5嬲先奇啊.........知5知会佐塞交通仲要下面人担心..点知你跳落来会5会压死自己又或者咩噶...电视无聊去报道...浪费我想知道国家大事噶时间:default9: 有咩事可以慢慢讲届.....5得米讲到得5服米打到服咯....:default14:ê¯0qÝ-U,Ôwww.020lg.com¼,er‹LŠ
4楼禾雀花

你有无压力咯?你有压力你都可以去试试,包保你无晒的压力!ê¯0qÝ-U,Ôwww.020lg.com¼,er‹LŠ

人家都是无奈之举啦~~何必呢~~:mogutou16:ê¯0qÝ-U,Ôwww.020lg.com¼,er‹LŠ

日日做show,睇热闹都睇到麻木啦!ê¯0qÝ-U,Ôwww.020lg.com¼,er‹LŠ

哇?甘都系减压方式一种甘啵!ê¯0qÝ-U,Ôwww.020lg.com¼,er‹LŠ

楼主何必怒气呢?他们怎么样他们的事啊!ê¯0qÝ-U,Ôwww.020lg.com¼,er‹LŠ

大家都可以做演员啦!比那些所谓的专业演员专业多了!:default35:ê¯0qÝ-U,Ôwww.020lg.com¼,er‹LŠ

回复 9# dark 的帖子

:default9: 你都去考个证书喇ê¯0qÝ-U,Ôwww.020lg.com¼,er‹LŠ
发新话题 回复该主题