萝岗,萝岗区,萝岗网,萝岗香雪论坛,萝岗论坛,广州开发区论坛,萝岗网站,广州萝岗,萝岗门户,萝岗新城,萝岗人的家

发新话题 回复该主题

10.26高德汇 [复制链接]

1楼萝岗橙
银光图片
      快乐噶一日就要结束了!多谢一班好朋友来参加我噶生日,好开心啊!今年噶生日愿望系想老豆拉吖妈身体健康!同埋噶就系。。。。今晚有好多朋友仔过来,以前同事拉,中专同学拉,仲有加下噶同事拉。多谢你地噶到来。好感动啊都收到好多噶祝福,当然拉仲有你地噶礼物。多谢香雪入边噶朋友,认识你地系种缘分。我会好好珍惜的!今晚霖翻起自己系7月份系罗岗度稳也做,误打误撞甘入左香雪网呢个群。参加入边群活动。认识左好多朋友!认识你地好开心!再次多谢香雪网呢个平台比我互动交流识到你地!卖下广告先拉群主,仲未加入香雪呢个大家庭噶哇,仲洗考虑咩啊拿拿声加入拉,比你地一个温暖的家。  今晚同你地系罗岗高德汇度一起唱K一起食也,个个朋友仔都差唔多系麦霸来既,包括我自己噶拉。个个唱歌都甘有台型个 包括我自己噶拉。食噶就成个台面都系啊都几吓人。。结束之后我地又去左饮也,仲系度玩游戏,倾计就甘结束今日了。
      你讲过  我生日你会系度噶。最后连一句说话都冇讲。可笑噶我仲当真,相信你会稳我!或者系度霖你顾虑多也做!自欺欺人了。呜呜 就好似今晚最后结束唱千桦呢首歌甘醒了,我是真的醒了。。。。

晚安了,香雪朋友仔祝你地发个好梦!明日继续上班

(2013-10-26 23:24:24 上传)

宁缺毋滥
2楼糯米糍

哈哈哈,好!开心快乐的一日!    PS;照片打横了,看得有点颈痛
也许有时候,逃避不是因为害怕去面对什么,而是在等待。
3楼梅花

回复 2楼KaKa的帖子

嗯嗯5色整 啊
宁缺毋滥
4楼禾雀花

费列罗

以为你没提及距··点知都系有··哈哈··每次发表都提及一下··呵呵··好浪漫哦

你的图片好大。。可以剪截下,另你最后表情好过瘾哦

回复 6楼zwj的帖子

呢台机冇剪切,唔过瘾啊。。。
宁缺毋滥

回复 5楼kingswei的帖子

啊浪漫?边有啊。。。
宁缺毋滥

回复 4楼得得地的帖子

宁缺毋滥

回复 4楼得得地的帖子

苹果都唔拿,唉。我甘有心送比你食。。。
宁缺毋滥
发新话题 回复该主题