萝岗,萝岗区,萝岗网,萝岗香雪论坛,萝岗论坛,广州开发区论坛,萝岗网站,广州萝岗,萝岗门户,萝岗新城,萝岗人的家

发新话题 回复该主题

[男生后院] 娚仔同釹仔KISS之前講噶嘢(男噶.识Do 啦!!!) [复制链接]

1楼萝岗橙
1. 最 老 土 最 繌 噶 問 法:
我可唔可以錫丅妳啊? (通常甘問法,一睇就知系初哥...)

2. 溫 柔 D,對 住 女 籽 講:
乖...要 聽 話 哦...別 動....然 後 就...

3. 男 籽 緊 緊 甘 攬 住 女 籽  , 培 養 情 緒 ...之 後...就...kiss 落 去! ( 掂 啊 !)

4. 當 女 籽 背 對 住 妳 果 陣,然 後 妳 就 拍 拍 佢 脖 頭...正 常 魜 都 會 回 頭 問 妳:" 乜  事?"之 後 就 趁 哩 一 瞬 間kiss佢...( 哇卡卡...好 好 玩 噶!刺 激!)

5. 男 籽 情 深 款 款 甘 同 女 籽 講 : ” 我 愛 你 ! ” 然 後…慢 慢 錫 落 去! ( 冧 死 條 女…)

6. 扮 可 愛 講 : ”  我 要 錫 錫 *^_^*  ”

7. 行 行 下 街, 男 籽 攬 住 女 籽 噶 脖 頭…之 後 低 頭 錫 落 去…! ( 提 示…小 心 撲 街! )

8. 両 個 魜 單 獨 一 齊 果 陣 ,両 魜 斗beer ( 忘 )…之 後, 男 籽 突 然 錫 落 去!

9. 乜 都 唔 洗 講 , 用 眼 神 交 流 !

10. 送 女 籽 番 到 屋 k果 陣,同 佢 講:” 抱 抱 ,OK ?” 之 後 就…做 正 經 事! 嘻嘻…

11. 男 籽 强 逼 性 對 女 籽 講 : ”合 埋 妳 只eye !” 之 後…kiss…!

12. 男 籽 對 女 籽 講 : ”1分 鐘OK ?” 唔 洗 等 女 籽 答 妳, 繼 續 講 :” 幾 時 開 始:”…. 之 後 就kiss佢!! (切 記: 以 快 打 慢!!  唔 好 比 女 籽 有 反 抗 幾 會!! )

13. 男 籽 突 然 緊 緊 甘 攬 住 女 籽,之 後…

14. 做 男 籽, 大 膽D玩 偷 襲…趁 女 籽 唔 注 意…kiss佢 !! ( 几冧女籽嘎! 車```妳 偷 襲 佢 ,佢 又 唔 會 告 妳 非 禮 ! )

15. 當 女 籽 專 心 做 某 事 ( 唔 系 乜 嘢 死 人 琳 樓 噶 大 件 事 ) 果 陣, 喺 佢背 後 攬 住 佢, 之 後…錫 落 去…!!

. 哩 一 招 學 校 用 得 多:
喺 無 乜 魜 嘠 地 方, 男 籽 突 然 攬 住 女 籽…之 後…狂 kiss !! 嘻嘻…仲 系 溫 柔 D 好!

18. 哩 一 招 用 于 同 女 籽 閙 交ing :
當 妳 哋 閙 咗 交, 女 籽 嬲 爆 爆 甘…妳 就 推 佢 埋 牆…火 火 哋 甘 望 住 佢 !之 後 就 錫 落 去!  如 果 女 籽 唔 比 妳 錫 點 算 ? 夾 硬 离 啦…乜 事 啊! 大 膽 D ! ( 甘 樣 做…好 過 講 100 句 sorry 啊! )

19. 男 籽 講 : ” 妳 塊 面 有D 嘢 好 好 笑…!” 當 女 籽 博 命 拨 塊 面 果 陣…妳就 無 奈 甘 望 住 佢 講 :”唉…過 离, 我 鞤 妳 啦 !” 之 後 就…kiss 佢! 爽 啊!!

20. 當 男 籽 發 覺 女 籽 唔 開 心 果 時 ,就kiss落 去! 甘 樣, 比 用 語 言 安 慰 仲有 效!! ( 當 妳 真 系 鱫 佢 果 陣, 妳 就 會 感 受 到 佢 開 唔 開 心!! 用 心 去 感 受…! )  

21. 如 果 男 籽 同 籹 仔 兩 個 魜 系 屋K, 男 籽 可 以 利 用 屋K 有 利 噶 地 形,將 女 籽 推 落 沙 發 ( 小 心 跌 親 個 女 籽 ) , 之 後...唔 只 可 以 kiss...仲 可 以 做 好 多 正 經 嘢 嘠...  

22. 將 女 籽 按 落 床, 男 籽 系 女 籽 上 邊 ,之 後kiss  !!

23. 男 籽 同 女 籽 閙 交 果 時kiss 最 好...最 有 效 !! 可 以 代 表 妳 其 實 有几 在 乎 佢!!!

24. 最 後 一 招 系KTV 有 用:
利 用KTV 入 面 黑 黑 哋 噶 氣 氛 , 大 家 又 飲 得hi hi 哋 甘….就 偷 襲 + 強 吻 !! 因 爲KTV 多 魜…女 籽 唔 會 反 抗 !! 如 果 佢 反 抗, 就按 住 佢…無 得 反 抗!! 芷 好 乖 乖 聽 妳 話 啦…嘻 嘻…

其 實 系 唔 系 初 吻 有 乜 嘢 緊 要...
                鵝 相 信 , 芷 要 真 系 中 意 對 方   

甘 樣 , kiss…一 定 比 想 象 中 噶 還 要 sweet !!_你有试过咁噶感觉吗?(*^__^*) 嘻嘻……

14. 做 男 籽, 大 膽D玩 偷 襲…趁 女 籽 唔 注 意…kiss佢 !! ( 几冧女籽嘎! 車```妳 偷 襲 佢 ,佢 又 唔 會 告 妳 非 禮 ! ) 哩条正吖
最后编辑L/ma!j/j3344 最后编辑于 2009-06-01 01:58:08
你会不会 你会不会 在某个夜晚突然想起我
你会不会 你会不会 突然萌生保护我的念头
你会不会 你会不会 有一点点想要好好爱我
你会不会 你会不会 在人潮汹涌的街牵我走
2楼糯米糍

。。。。。。。。:default9:
3楼梅花

回复 2# zwj 的帖子

:default4:
你会不会 你会不会 在某个夜晚突然想起我
你会不会 你会不会 突然萌生保护我的念头
你会不会 你会不会 有一点点想要好好爱我