萝岗,萝岗区,萝岗网,萝岗香雪论坛,萝岗论坛,广州开发区论坛,萝岗网站,广州萝岗,萝岗门户,萝岗新城,萝岗人的家

发新话题 回复该主题

[男生后院] 男人同女人葛心声 [复制链接]

1楼萝岗橙
女人篇:
打扮下又话你妖精   唔打扮又话你乡下婆。。。。

肥D又话你系肥婆  瘦D又话你排骨精。。。

个胸大D话你无脑  个胸细D又话你飞机场。。。

个屎忽大D话你难睇 个屎忽细D又话你无生养。。。

多人追又话你花心大萝卜  无人追又话你罗底橙 卖剩蔗。。。

热情D又话你发姣  矜持D又话你扮晒嘢。。。

太靓女又太扬眼   太普通又无人睇得上眼。。。

学历太高又无人敢高攀  学历太低又无人想要。。。

自己做嘢稳钱话你系男人婆   要男人养又话你比人包。。。

稳个靓仔又怕距花心       稳个唔靓仔又唔甘心。。。。

靓仔无本心  好男人又唔靓仔。。。

又靓仔又有钱既早就结晒婚啦   唔靓仔既好男人通常系穷光蛋。。。

稳个有钱既  又怕距包2奶     稳个穷既  又怕自己要挨。。。

稳个穷既距会怀疑你系咪真心跟距挨  稳个有钱既距又话你贪距D钱。。。

专一D又话你很傻很天真  花心D又话你国际码头。。。

生仔怕比老细炒鱿  唔生又怕比老公炒鱿。。。。哈哈哈…讲中晒女人噶心声啊,值得体嘎…!

男人篇:
稳个靓女既,日日担心!

稳个唔靓既,又唔甘心!

专注事业既,人地话你无D情趣!

专注家庭既,人地话你无D本事!

专一D又话你唔成熟!

唔专一又话你禽兽!

有钱就话你变衰人!

无钱就话你系废柴!

自己努力咯,等到有钱噶时候条女都变阿婆咯!

等女人养,倒不如自切!

唔去应酬就等抄鱿!

经常应酬就等分手!

女人可以等嫁,我地可以等咩?

女人有三八节,我地有咩节?

女人唔带钱照样可以同男朋友出街!

男人唔带钱你够胆同女朋友出街咩?

唉!

靓仔又太抢手!

唔靓仔人地见你個衰样转身就走!

多野讲又话你烦!

无野讲又话你闷!

着西装就话你太严肃!

着随便D又话你猥琐佬!

识稳钱就惊你包二奶!

唔识既又怕苏虾断奶!

结婚惊自己后悔!

唔结惊距后悔!

生个细路惊无钱养!

唔生惊老左无人养!

做女人难…做男人仲难

:default29: 今次应该体到挂…
本主题由 管理员 zwj 于 2009-11-07 08:19:44 执行 移动主题 操作
...|▋| 箪蒓|De萿著.▃.吔媞1.種[筷楽]oоО
2楼糯米糍

呵呵呵,男女都难做!
3楼梅花

:default9: 难到做人妖…
4楼禾雀花

不如5好做人咯!做人咁辛苦!做阿猫阿狗算啦!:default15:

回复 4# 元贝人好多钱 的帖子

好像唱歌甘~:default5:

回复 4# 元贝人好多钱 的帖子

兄台老家边度啊??快改名..元贝没甘多猫啊狗啊...

....

做男人难

一个废柴路过~
人的一生就象在拉屎,有时你已经很努力了可出来的只是一个屁
发新话题 回复该主题