萝岗,萝岗区,萝岗网,萝岗香雪论坛,萝岗论坛,广州开发区论坛,萝岗网站,广州萝岗,萝岗门户,萝岗新城,萝岗人的家

发新话题 回复该主题

大家话好又新有无得做? [复制链接]

1楼萝岗橙
有无人去招商啊?大家话有无得做呢?好似好大阵象啊!搞好后会5会顶死华实惠?:default27:
2楼糯米糍

:default29: 好又新…未听过…开左系边…
...|▋| 箪蒓|De萿著.▃.吔媞1.種[筷楽]oоО
3楼梅花

回复 2# 罗岗囡 的帖子

小姐啊你系咪萝岗街噶?系萝岗市场二楼啊!怀疑你没去过市场
4楼禾雀花

回复 3# 11路车 的帖子

:mogutou2: 真系好耐无上过市场二楼…开左未?等我听日去行吓都好…系米大型商场…大概系边个入口…:default29: 正中罗岗街…只系好小去市场…

回复 4# 罗岗囡 的帖子

未,搞紧装修,算系大型商场挂

回复 5# 11路车 的帖子

:default23: 仲以为开左添…唉…希望…好想罗岗有大商场…买也方便…:default13:

5知有无得做呢。。始终系楼上

系二楼唔系好方便,有时想买D零零碎碎的野又要行两层楼梯,比较麻烦!
→∶彩渱侑⑦種顏铯

→∶咜忿莂潒征着⑦種吥茼の噫図

→∶那莪們亽侑凣種顏铯呢

→∶媞俖呮媞單蒓の①種顏铯

系咪整个二楼都系好又新?如果真系华实惠无得做啦!

原帖由 lokio 于 2009-11-6 19:31:00 发表
系二楼唔系好方便,有时想买D零零碎碎的野又要行两层楼梯,比较麻烦!

我5认同,好似棠下好又多,新塘华润万家等超市都系二楼,如果搞得好优惠多的话大家肯定上去买
发新话题 回复该主题