萝岗,萝岗区,萝岗网,萝岗香雪论坛,萝岗论坛,广州开发区论坛,萝岗网站,广州萝岗,萝岗门户,萝岗新城,萝岗人的家

发新话题 回复该主题

祈望做个开心的傻子 [复制链接]

回复 8# zwj 的帖子

:default22: 事實嘛!
你会不会 你会不会 在某个夜晚突然想起我
你会不会 你会不会 突然萌生保护我的念头
你会不会 你会不会 有一点点想要好好爱我
你会不会 你会不会 在人潮汹涌的街牵我走

回复 10# L/ma!j/j3344 的帖子

..你又5系傻既..你又点知傻子甘多野?你又知傻子就系好似你讲既甘?
..傻子一旦快乐..旁边既人都以为距系傻..无人会知道同体会到距既快乐..
..傻子一旦悲伤..旁边无人会知道距悲伤..因为个个都好似你甘认为傻子点会悲伤呢..
..傻子最大既悲哀就系孤独..无人可以同距分享距既喜怒哀乐..

回复 12# jerrykimac 的帖子

總之,點都恏喇,莪點都喺認為,傻孓吡正常亼恏!:default11:

回复 13# L/ma!j/j3344 的帖子

OK....费事同你嘈....甘你就去做傻子啦

回复 14# jerrykimac 的帖子

嗯嗯,謝謝!:default3: