萝岗,萝岗区,萝岗网,萝岗香雪论坛,萝岗论坛,广州开发区论坛,萝岗网站,广州萝岗,萝岗门户,萝岗新城,萝岗人的家

发新话题 回复该主题

水西社区两曲艺社到东洲兄弟村客串联欢 [复制链接]

回复 6# 想讲乜就讲乜 的帖子

呵呵~~到时你有甘的年纪时你就唔会甘讲的了...和诣社会嘛..就应该与民同乐....呢D社区文化应该值得宣扬....顺便讲多一句..唔通你是啊边个个女??

回复 9# 想讲乜就讲乜 的帖子

哪..我唔同意你甘讲....睇开D啦
最后编辑marcon 最后编辑于 2010-06-13 10:13:03

和谐社会、与民同乐,个个都赞成架,但是玩都要睇时间架。玩都要有个“普”、有个“度”架。你地有时连课室的光管都唔关,灯火通明,你地持住公家就可以随便浪费架啦,想要和谐的话首先就要从个人做起,这个都不用我做后辈的来提点呱!!!

回复 13# 想讲乜就讲乜 的帖子

呵呵..讲得好..不如你去找海威反应下仲好!!

回复 14# marcon 的帖子

咁问题解决未?

回复 15# 萝岗天才 的帖子

没得去了解过~~

回复 16# marcon 的帖子

大家同一条村,有问题坐低慢慢解决咯

回复 17# 萝岗天才 的帖子

据了解..曲艺社有专人专管..正常情况下一般10点半左右关灯关门..极少会有不关灯的情况发生...10点半呢个时间应该唔会好过份吧~~~老有所乐~~唔算好过份吧!!

回复 18# marcon 的帖子

基本可以接受,我呢边天气好一般都唱到10点半11点几都有

好贴,要顶呀!~~~~~~~~
我打酱油滴~~~~~

激光祛斑
发新话题 回复该主题