萝岗,萝岗区,萝岗网,萝岗香雪论坛,萝岗论坛,广州开发区论坛,萝岗网站,广州萝岗,萝岗门户,萝岗新城,萝岗人的家

发新话题 回复该主题

开学啦! [复制链接]

1楼萝岗橙
开学啦!萝岗香雪网祝贺各位学子开学愉快!学业更上一层楼!!:default7:
本主题由 管理员 zwj 于 2009-09-01 21:29:43 执行 设置高亮 操作
2楼糯米糍

哎,烦啊。我哋初三分班啊。~
升咗初三,冇乜时间玩电脑咯。:default4:
3楼梅花

回复 2# tirmisu 的帖子

好好学习才是王道!O(∩_∩)O哈!!少玩电脑为妙!
4楼禾雀花

..

我18号先番学...

有学反真好。。。

回复 4# jerrykimac 的帖子

点解咁迟嘎?

回复 5# 少布⊙丁 的帖子

好羡慕~~:default10:

回复 2# tirmisu 的帖子

e..伱邊間學校噶?:default24:
你会不会 你会不会 在某个夜晚突然想起我
你会不会 你会不会 突然萌生保护我的念头
你会不会 你会不会 有一点点想要好好爱我
你会不会 你会不会 在人潮汹涌的街牵我走

:mogutou5: 換左D耂師,個歷史老師喺娚噶,恏鬼串啊!D亼話穩亼打距!
茼埋呢,換左個英語老師,幾靚女個!距叫莪地成班1.個個咁用英文來介紹,莪地D亼呢故意玩距,伱用莪個名,莪用你個名咁,來介紹,笑死囖!恏彩D書冇得寫名,米時就穿煲囖!哈哈:mogutou22:
你会不会 你会不会 在某个夜晚突然想起我
你会不会 你会不会 突然萌生保护我的念头
你会不会 你会不会 有一点点想要好好爱我
你会不会 你会不会 在人潮汹涌的街牵我走

回复 9# L/ma!j/j3344 的帖子

咁衰,靓女老师都玩:default8:
发新话题 回复该主题