萝岗,萝岗区,萝岗网,萝岗香雪论坛,萝岗论坛,广州开发区论坛,萝岗网站,广州萝岗,萝岗门户,萝岗新城,萝岗人的家

发新话题 回复该主题

萝岗鲜品尚 [复制链接]

1楼萝岗橙
请问各位知唔知道萝岗大卡司附近有间“鲜品尚”噶店呢?(糖水,油炸小吃,奶茶等)我好想问下各位萝岗人对依间店噶睇法系点噶?唔该晒!!!Öžƒ–⾂¶ìwww.020lg.comFœÐ7¢êçÚ<x
本主题由 管理员 zwj 于 2009-09-15 17:41:44 执行 移动主题 操作
2楼糯米糍

有待改善....Öžƒ–⾂¶ìwww.020lg.comFœÐ7¢êçÚ<x
3楼梅花

鲜品尚

你好!可唔可以详细讲我知系乜也问题呢?服务,味道,价钱?Öžƒ–⾂¶ìwww.020lg.comFœÐ7¢êçÚ<x
4楼禾雀花

鲜品尚

讲真噶,系大卡司隔离开间“鲜品尚”真系唔容易,竞争极大!!!但系我真系好希望可以将间店搞成功!!!我好明白大卡司个名好响,但系我希望大家都可以多D支持我间店,话晒都系萝岗自己人开噶,大家帮帮手,俾下面啦!!!多D来鲜品尚试下也,我地噶价格绝对比大卡司低,味道都唔会比距地差,品种都比距地多...我唔系想吹捧我间店,我只系想大家知道我间店都唔系你地想象中感差噶...任何也都可以改善,我都知道我地有好多不足,又无经验,好多也需要改善,但系都好需要你地比个机会我地噶,你地话系米?希望你地可以帮我间店多D宣传下啦,唔该你地!!!Öžƒ–⾂¶ìwww.020lg.comFœÐ7¢êçÚ<x

“鲜品尚”系你开咖,问甘多野,还是同“鲜品尚”卖广告啊。Öžƒ–⾂¶ìwww.020lg.comFœÐ7¢êçÚ<x
→∶彩渱侑⑦種顏铯

→∶咜忿莂潒征着⑦種吥茼の噫図

→∶那莪們亽侑凣種顏铯呢

→∶媞俖呮媞單蒓の①種顏铯

可以啊!系咪话从萝岗香雪网了解到信息可以请我地吃野呢?!Öžƒ–⾂¶ìwww.020lg.comFœÐ7¢êçÚ<x

边度好食,边度实惠就帮衬边间啰Öžƒ–⾂¶ìwww.020lg.comFœÐ7¢êçÚ<x
Öžƒ–⾂¶ìwww.020lg.comFœÐ7¢êçÚ<x
如果唔好食嘅,就算係我个仔开嘅都唔会去啰~Öžƒ–⾂¶ìwww.020lg.comFœÐ7¢êçÚ<x
关于命运,人不能选择。
但关于幸福,人还是可以尽力去争取的。

竞争的对手力量太大````不过最重要的是味道有待改善``少点面粉加重少少味道就好了`个人见解.Öžƒ–⾂¶ìwww.020lg.comFœÐ7¢êçÚ<x

鲜品尚

希望多D人可以来鲜品尚试下啦!Öžƒ–⾂¶ìwww.020lg.comFœÐ7¢êçÚ<x

好哇!有机会试试~Öžƒ–⾂¶ìwww.020lg.comFœÐ7¢êçÚ<x
发新话题 回复该主题