萝岗,萝岗区,萝岗网,萝岗香雪论坛,萝岗论坛,广州开发区论坛,萝岗网站,广州萝岗,萝岗门户,萝岗新城,萝岗人的家

发新话题 回复该主题

今日下午一点,萝峰到隧道条路发生严重车祸!据我目测,无严重受... [复制链接]

回复 19楼男人的帖子

我呢D唔系叫激动,叫做理论!你拿唔出道理来,你就无认低威,搞到好似我好蛮不讲理甘样,我讲既句句系道理。你有道理可以辩驳,我随时都受!我有讲得唔岩我会认,你讲出个道理出来就得咯。

回复 19楼男人的帖子

再就系,我唔系好似你甘好运,出亲去都见到!我唔使去睇风水佬,你话你经常见到,家常便饭,边个需要睇风水,自己林下吧!

回复 22楼EVOLUTION的帖子

呢只井底之蛙,都吴知出面既世界,就一味由度吹,小心笑死人啊!

回复 22楼EVOLUTION的帖子

稳人来评下理啦,一个标题重复两个“严重”,兼且仲要前后矛盾,自己都吴知自己讲乜,仲以为自己发现新大陆锦,有错吴接受吴単止,仲句句咒人家运滞,影响晒我地萝岗人既美德!

回复 20楼EVOLUTION的帖子

哇,你见到现场啊?英雄英雄!得未?记住呢条粉肠,中意听好野的,一味由度吹,搏出位,无中生有

回复 25楼男人的帖子

有什么好骂的,一个阐述车祸的事件,稍微加了点修饰也是正常的,不过骂人是不对的,平常心,大家都静一静
萝岗人都是热心人!

天天有车祸发生

回复 25楼男人的帖子

记吧!我至憎人自己撩起个火头,最后唔够人讲,就认低威,认衰仔!仲要好假甘恭维几句,讲乜“你好犀利既啫”,扮到自己好有素质,好有文化。其实又咪一样既人,空口讲大话,边个唔识?有本事你就拿道理来讲服我!

回复 25楼男人的帖子

仲有你话我一味系度吹,你又何尝唔系,我只发汽车帖,其他我未吹过,你有种同我研究下汽车?唔识,唔够胆,就无话我吹水!咩叫无中生有?睇下你自己啦!

这贴火爆,留名占座
发新话题 回复该主题