萝岗,萝岗区,萝岗网,萝岗香雪论坛,萝岗论坛,广州开发区论坛,萝岗网站,广州萝岗,萝岗门户,萝岗新城,萝岗人的家

发新话题 回复该主题

今日下午一点,萝峰到隧道条路发生严重车祸!据我目测,无严重受... [复制链接]

回复 28楼EVOLUTION的帖子

同一个标题,一句说很严重,第二句又说无严重,都吴知讲乜,好心点醒下,点知就挨骂,这种人惹不起啊!

同一个标题,一句说很严重,第二句说无严重,讲野都吴识讲,仲以为自己好有种

好心点醒下,谁知道就挨骂,这种人就是爱听好话,知错不该还不止,还咒人家运滞,这就是:顺他者昌,逆他者亡!

回复 29楼EVOLUTION的帖子

有钱就去买,研究什么?朋友准备买车,竟然背着朋友到处说他傻,认识你的,真的是三生有幸啊?

回复 34楼男人的帖子

第一,中意既野,发帖分享,边个唔想听好野?难道你上网系找骂的?你甘重口味的奇才,千年难得一见。

回复 34楼男人的帖子

第二,你觉得有萝岗本地人,23,4岁,屋企一般般,突然间周围同人讲随随便便拿600万来买超跑?你会信吗?好,你讲,你吹都算啦,一日系我面前吹如何如何。话距求其拿D出来就够你食一世!你唔烦啊?你唔厌啊?上网发泄下,我有错咩?我根本无当距系朋友,甘既朋友唔要都罢!凭心讲,你系我既话乜感受?你自己林下!

回复 33楼男人的帖子

甘我又同你讨论一个重点问题,你话车祸人命关天系论断车祸程度既唯一因素?你觉得你好有文化,好识讲野咩?无文化,真可怕!

回复 34楼男人的帖子

你不懂车,你就无来汽车版块度晒命。你话我吹水?你话我博出位?你话我无中生有?你了解我几多?你凭咩讲甘既野?难道甘样既言行就系显示你比我高尚?

回复 34楼男人的帖子

如果你觉得我发帖系吹水,搏出位,无中生有既话,你列举出来。系边个帖,系边句话吹水?如果有,我一一同你道歉!如果无,甘麻烦你同我收口。

回复 34楼男人的帖子

如果距话买十几万既车,比D建议我好乐意,也都好羡慕。一开口就话要600万买超跑?一开口就话求其拿D出来就够你食一世?三头两日同你吹下。你信?你有甘既所谓朋友,当甘既人系朋友既话,可想而知,你系咩人?
发新话题 回复该主题